Linkkaanpa tässä tänne tälläisen linkin. Katsoin tämän itse tässä muutamia päiviä sitten ja yritin aloittaa myöskin keskustelun aiheesta Facebookissa. Ei ole ottanut onkeensa ainakaan vielä. No katsotaan josko täällä joku jotenkin kommentoi.Tämä sosiaalinen media saattaa ehkä aiheuttaa myös sitä että vain hymistellään rivissä koska kaikki mitä sanot niin tallentuu jollain tavalla. Se on oikeastaan aika huono asia. Vaikka asiat ovatkin monesti vakavia niin mitään ei synny jos asioista ei keskustella edes jonkinverran. Vaikka se tietopohja ei olisikaan niin järjettömän suurta juuri silloin kun aloittaa keskustelun. Siitä se kasvaa ja voidaanhan sitä ihmetellä yhdessä..:)..Keskustelunhan ei ole välttämättä tarkoituskaan olla sanallista vaan sillä voi olla ihan muitakin muotoja kuten vaikkapa kuva tai ääni tai jotain muuta.Tietenkin täällä blogistaniassa asia on se mikä se on.

Välillä tulee jokatapauksessa sellainen vaikutelma että kukaan ei uskalla kommentoida mitään mistään. Ainakaan mistään mikä on vähänkin vakavaa.  Siksi tässä nyt tälläinen linkki, komentti ja kirjoitus. Olisi kuitenkin kiinnostavaa kuulla mitä ihmiset ajattelevat ko. asiasta.

Joka tapauksessa en nyt tästä tämän enempää heittele mitään juttua..vaan odotan kuin vesi hanhen selässä:).

Minusta tuo video oli ihan mielenkiintoinen ja se herätti kyllä tunteitakin. Kaikenlaisia. Ensinnäkin moni asia oli ihan hyvinkin järkevää ja moni tuntui hihhhulille ja moni taas melkein uskonnolliselle tuossa videossa. Probagandaahan se on..mutta tässä se on linkkinä. Ajanhenki on jonkilainen muotisana on ihan toinen asia mikä tulkitaan ajanhengeksi ja mikä pääsee esille tai on esillä yleensäkkään. Minusta tuntuu että se ajanhenki joka on kaikkien huulilla ja ihan  yleisenä on juuri se ajanhenki joka on jo jollain tavalla kuolemassa. Eli toisin sanoen se mikä herättää kaikkein eniten tunteita vastustusta, epäuskoa, vihaakin tai jotain myönteisiä tunteitakin ..on se joka koskettaa johonkin sellaiseen jota PITÄISI käsitellä ja hirmuisen kiiruuseen tahtiin myöskin.

 

Onko meistä ihmisistä tullut liian varovaisia kommentoimaan asioihin? Ei kommentti ole (välttämättä) kannanotto (ainakaan heti) vaan se voi olla ihan hyvin ilmassa leijuva ajatus joka kehittyy ja muuttuu kun sen lausuu julki KOMMUNIKAATIOSSA toisten kanssa. Kommentti voi olla toteamus jostain sellaisesta mikä herättää jotain muuta.