Kauhuelokuva.

Näyttelijä suoritukset olivat huonoja ja elokuvanrakenne tyypillinen kauhuelokuville. Alba ei todellakaan osannut eläytyä rooliinsa. Aikoinaan kauhuelokuvissa riitti, että on vain kaunis ja säikähtäneen näköinen, mutta mielestäni tämän päivän kauhuelokuvatkin tarvitsisivat hyviä näyttelijöitä.

Tarinan kerronta oli juuri se joka se on ollut jo vuosikymmeniä.

Olen nyt viimeaikoina katsonut monta elokuvaa jossa on ylletty uudelle tasolle tyylisuunnissa aiempaan verrattuna, joten odotukseni olivat tietenkin sen takia korkealla..vaikken sitä heti alkuunsa edes tiedostanut.

Elokuva onnistui aluksi pelottamaan ja kauhistuttamaankin. Enkä oikeastaan edes odottanut mitään Hohdon tai Carrien kaltaisia näyttelijäsuorituksia, mutta olisi se juoni voinut olla sellainen, että ei olisi pienen alkusäikähtelyn jälkeen jo aivan puuduksissa sekä täysin varma lopputuloksesta.

Tietotekniikka ja erikoistehosteet eivät välttämättä ole olleet kauhuelokuville hyväksi, sillä jos ja usein (heh,heh) niin on, että kauhuelokuvan tarkoituksena on pelottaa ja sisältö puoli jää usein (ei aina) ohueksi. 

Tänäpäivänä on niin ilmeisen selvää, että tehosteet ja efektit on tehty tietokoneella. Entisaikoina jopa ne huvittavat suosta nousevat hirviöt ja Jasonit jotka hyppäsivät kymmenen tappamisen jälkeen roskalavalta aina uudelleen ja uudelleen..jaksoivat ainakin aikansa edes huvittaa. Joskaan eivät pitkään mutta kuitenkin.

Tänä päivänä kauhuelokuvissa elokuvantekemistaito jää paitsioon..ja jos tehdään vanhalla menetelmällä kauhuelokuvaa, eli siis ilmeisillä juonikuvioilla, niin  silloin pitäisi panostaa johonkin muuhun kunnolla jotta elokuva jaksaisi kantaa edes loppuun asti ja se muu voisi olla nimenomaan näyttelijän työ.

Paska elokuva..jos ei oteta lukuun muutamaa alku säikähtelyä.

Tulipahan katsottua.