Jännityselokuva, joka oli todella jännittävä. Ainakin aluksi tuntui siltä. Elokuvan tematiikka oli osattu viedä yli normaalin "jännäri"kaavan, ainakin jossain määrin..mutta jostain kumman syystä yritin katsoa tämän elokuvan kolme kertaa ja nukahdin joka kerta???? hmm. ..lieneekö syynä väsymys vaiko mikä..no siitä huolimatta neljännellä kerralla sain katsottua sen loppuun asti.

Lieneekö liian moni yritys vienyt innon vaiko oliko vain elokuva pelkkä floppi, jonka päätahtinä komeili ihana vanha ranskalainen näyttelijä, josta olen useinkin pitänyt sekä nuori kloppi, joka sopi osaansa. No..ei sentään ihan floppi tai edes epäonnistuminen vaan siinä oli hienoa näyttelijän työtä sekä juoni piti otteessaan ihan hyvän arvoisesti ja musiikki oli paikoitellen upeaa. Mutta mielestäni sillä upealla musiikilla ja sen  tehostevaikutuksella kyllä hieman myös mässäiltiin, koska jotkin kohtaukset olisivat olleet ilman sitä musiikki parempia.

Ei mitenkään syvällinen, paitsi tietenkin tähänkin voisi niitä kaivaa, vaikka ne eivät selvästikkään olleet tarkoituksellakaan pääasiallisena aiheena tässä JÄNNÄRISSÄ. Elokuva siis ei ollut huono..kuitenkaan ei mitenkään mitään erityisiä uusia ajatuksia herättävä elokuva..mutta viihdyttävän jännittävä kyllä.

Ihan hyvä. Juu u.