KUVATAITEILIJAN AIVOITUKSIA

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mikä on "kivempaa" täällä aikuisten hiekkalaatikolla? Mistä valita?

Tämä aikuisten leikkikenttä  on paisunut kokonaisten kylien ja kaupunkien kokoiseksi, jossa on jokaisella se oma ajatus elämästä.

Ehdotan, että perustetaan sellaisia oikeita leikkikenttiä aikuisille, joihin pystytetään sellainen mutapainilaatikko, johon sitten voidaan mennä painiskelemaan yhden jos toisenkin kanssa.

Näin yksinäiset saavat itselleen seuraa ja agresiiviset saavat purkaa paineitaan.

Ei sitten tarvii henkisesti kärsiä.

Rikollisuus vähenee, työpaikat lisääntyvät ja elintaso nousee.

Tämä olisi sellaista Porvarihallituksen linjassa pysyvää strategista ongelmanratkaisua ja kannustavaa toimintaa esim. työttömille ja yksinhuoltajille.

Voisivat jättää lapset sitten päiväksi painiskelemaan tänne mutalammikkoon, kun etsivät itselleen jotain hanttihommaa.

Lapset voisivat sitten, sinä päiväseltään, yksikseen pitää mudan hyvässä lämmössä illalla alkavaa aikuisten ottelua varten, johon tietenkin osallistuisivat työssäkäyvät esim. työvoimaviranomaiset.

 

Siellä voisi sitten iltapuhteiksi virkailija vetää lättyyn sitä hankalaa työtöntä, joka aamulla kitisi kun ei ole rahaa, kun ei kelvannut selkävaivaiselle siivoojan työ.

Menisi yksityiselle lääkäriin tai jumppaisi.

Kyllähän sitä nyt yhden jos kaksikin viikkoa voi olla syömättä sen lääkärinpalkkon maksettua, siis se hampuusi siis, ei tietenkään itse vakinaisessa virassa oleva ylhäinen virkailija, mutta menisi se saatanan yksinhuoltaja horatsu töihin, siis jos nyt annnetaan sille päivähoitopaikkaa. On sen lapsi vaan senverran hungillo kun ei ole miestä, ei. Rikollinen siitä lapsestakin tulee.

Mitä tulee ruikuttamaan työvoimatoimistoon, kun ei muka jaksa, menköön sossuus tai psykiatrille. Eihän sillä ole väliä, että terveydenhuollosta on karsittu, onhan meillä kuitenkin terveydenhuolto ja jos ei osaa pitää puoliaan niin kuolkoon jos ei muuhun kykene.

 

Ja lätty lätisisi. Minun päässäni lätiseekin ..vaan ei kyllä em. tavalla.