Ennakkoluuloja, harhoja. Ajatuksia Suomalaisista ja ulkomaalaisista<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen jo useamman vuoden ajan, aina silloin tällöin, lukenut islamilaisest kulttuurista kirjallisuutta. Se johtuu aivan siitä syystä, että joskus harrastin vatsatanssia ja törmäsin tiettyihin ennakkoluuloihin ko. lajia kohtaan.

Rakastan itämäista musiikkia.

Se soljuu niinkuin mieli.

En aio tarkoituksella puuttua mitenkään niihin kaikkien tietämiin negatiivisiin asioihin mitä Islamiin liittyy, mutta haluan kertoa ajatuksia herättäviä asioita.

Yksi on se, että Islamilaisten mielestä länsimaalainen nainen on enemmän sorrettu kuin Islamilainen koska naisen kehoa käsitellään paljaana joka paikassa. esim. mediassa. Mielestäni siinä on tavallaan perääkin, koska länsimaissa nainen on käänteisellä juuri em. tavalla aivan yhtä alistettu kuin Islamilainen nainen.

Minusta ongelma ei ole naisen paljaus tai peitteleminen vaan ongelma on ikuinen jatkuva ja jokapaikasta pursuava seksi ja seksuaalistaminen.

Erityisesti se kohdistuu naisiin.

Olen kuitenkin huomannut, että tänäpäivänä myös nuoret miehet ovat joutuneet samantapaisten ongelmien kohteeksi.

Siitä ei vain kovin paljoa puhuta, koska mieshän on liioitellusti vieläkin tietenkin seksipeto, joka vaanii jossain pusikossa kaikkea mikä liikkuu.

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tämä on vakava painolasti yhtäläillä kasvavalle miehen alulle kuin naisen alullekkin.

Ihmisen intiimein ja inhimillisin läheisyydenmuoto on esineellistetty ja se on karmeaa tuhlausta. 

Ei me täällä olla niin kovin erilaisia kuin missään muuallakaan maailmassa. Samat asiat ovat olemassa joka paikassa muoto ja suhtautuminen on vain erilainen.

P:maista, että asiat muuttuu hitaasti kun niitä katsoo yleisesti.

 

 

Ennakkoluuloja, harhoja. Ajatuksia Suomalaisista ja ulkomaalaisista

 

Eräs Amerikkalainen Suomeen opiskelmaan tullut miespuolinen henkilö oli ollut  törmäyskurssilla ennakkoluuloihinsa, kun oli luullut, että Suomalaiset nuoret naiset ovat keskimääräistä aktiivisempia ja anteliaampia seksirintamalla.

Aina illanvietoissa tämä Jenkki sitten yritti päästä eroon poikuudetaan "kokeneiden " suomalaisten nuorten naisten avulla.

Joka kerta piti palata tyhjään kämppään ja saada lopulta melkoisen kusipään maine.

No, poikuus pysyi koko vuoden. Sen ajan jonka kesti vierailukin.

Liekö ollut "parempi tuuri " kotomaassa.

Mutta tuon tapainen ennakkoluulo on kyllä aikamoinen painolasti Suomalaisille, koska jopa osa Suomalaisista luulee aivan vakavissaan, että suunnilleen kaikki suomalaiset esim.nuoret työt ovat kokeneita konkareita. Se ei vain pidä oikeasti paikkaansa ja em. kliseellä  jopa puolustellaan ja vähätellään lasten ahdistelua.

On yököttävää, että lasten ja varsinkaan nuorten tyttöjen ei anneta kasvaa rauhassa ja etsiä itseään vaarattomalla tavalla, vaan aikuiset miehet pahimmillaan ahdistelevat seksuaalisesti. Tätä asiaa EI voi puolustella sanomalla, että vaikka Espanjalaiset miehet on pahempia. Yritä siinä sitten antaa hyvää esimerkkiä tuleville sukupolville, siitä miten hieno ja kaunis asia ihmisen seksuaalisuus on ja ettei siinä ole mitään kummallista.

Olin aivan järkyttynyt kun yksi Venäläinen, Suomessa asuva, nainen sanoi, että luulee, että on yleistä, että Suomalaiset lapset harrastavat seksiä aikuisten kanssa.

SUOJA ikäraja on kuulemma 18-vuotta Venäjällä. Siis se on nimenomaan SUOJA IKÄRAJA,  JOTA ENNEN ON SIIS PEDOFILIAA HARRASTAA SEKSIÄ ALAIKÄISEN KANSSA.

 

Saisi se olla Suomessakin 18-v niin olisivat mittasuhteissa asiat toisiinsa. Minusta on hienoa, että viimevuosina moiseen alaikäisiin sekoittumis perverssioihin on alettu edes hieman puuttua. Puhun nyt lähinnä teini-ikäisistä lapsista.

 

Mielen pitäisi kypsyä ennen kehoa ja vähintään ihmisiltä pitäisi löytyä ymmärräystä siihen, ettei niin ole todellakaan ja että voi olla todella ahdistavaa jos vaaditaan "saatavilla" oloa jo lapsesta lähtien.

Ei lapsi/nuori tarvitse kokemuksiaan aikuisten kanssa. Aikuisten kanssa ehtii leikkiä aikuisena.

 

Todellisuus nuorilla on vallan toinen kuin tämä Suomalainen ennakkoluulo, joka on pesiytynyt myös Suomalaisiin itseensä itsestään.

Moisen myytin olemassa olo rasittaa vaakakupissa ja saattaa pahimmillaan aiheuttaa traagisia seurauksia jollekulle nuorelle.

 

Ei ole edistyksellistä edesauttaa lapsia seksuaaliselle rintamalle ennen aikojaan.