UREHILURUUTU JA DR. PHIL OPRAHIN KERA<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tämä nyrkillä päähän menininki ei toimi, se tekee onnettomaksi jokaisen.

Naiset toteuttavat esim. agresiivisia puoliaan miehen tavalla ja niistä näkökulmista lähtöisi.

Se ei ole siis mitään uutta, mutta tänään se tuntuu olevan, jopa vaatimus tai itsestään selvyyskin, jotta olisi nykyaikainen nainen tai sen alku. On muka niin, että tietynlainen "älykkyys" on ainoaa oikeaa ja arvostettavaa.

 

Puhun tässä lokeroinnista ajattelumallina.

 

Tasa-arvo ei oikeasti ole tasa-arvoa, jos se tulee vastapuolen malleja jäljitellen tai kopioiden ymmärtämättä sisältöä tai lähtökohtia.

 

Eri sukupuolet oppivat toisiltaan erityyppisistä lahtökohtaisista ajattelumalleista, siinä ei ole mitään pahaa, se on parhaimmillaan elämää rikastavaa..

 

Ongelma se on naisille siksi, että valtatasapano on muutenkin epävakaa ja maailma perustuu lokeroajattelun arvoille. Jotka ovat seurausta kilpailusta, tavaran vaihdosta ja omistamisesta. 

 

Ei valtaa pitävän tarvitse ajatella tosissaan, jos orjat pysyy ruodussaan. Ts. Jos orjalla menee tarpeeksi hyvin, ettei kuole nälkään ja puutteeseen, mutta tarpeeksi huonosti, ettei pysty arkipäivältään vaatimaan enemmän käytännön asioiden takia.

Miesten ei tarvitse ajatella naisten malleja käyttäessään, että siitä seuraisi heille suuremmalti pahaa.

 

Tiedän, että yleisesti on epämuodikasta ajatella tasa-arvoa täällä Suomessa, kun täällä ollaan paljon tasaveroisempia kuin vaikka Kiinassa, Intiassa, Irakissa tai vaikka U.S.A:ssa.

Rätit naamaan vaan kaikille tasapuolisesti…..sekä miehille että naisille, niin ei tavitse katsella apeita naamoja kaugungilla.

Toisaalta lievemmällä esimerkillä ja groteskin huumorin varjolla voisin sanoa, että katsokaa, vaikka paljon puhuvaa Dr. Philiä, edes kerran tai vaikka Oprahia.

Tekeekö joku niistä vähemmän arvokkaita yhteiskunnan mittareita kuin vaikka uutisista tai urheiluruudusta? Niistähän näkee suoraan yhteiskunnan tilaa. Onko ne naureskelun arvoisia aiheidensa ja asioidensa takia?

Ihmissuhteet, elämä.

 

Minusta ainakin on outoa, että kunnioitetaan joitain tyyppejä, jotka hyppivät kepillä toisen kepin yli, kerta toisensa jälkeen, jänteet kovilla ja lisäksi toiset vielä hurraa vieressä oikein laumana, seiväshyppy tai mikä lienee.

Tai arvossa arvaamattomassa on henkilö/henkilöt, joka käskee pommittamaan kononaisen maan tasaiseksi vain siksi, ettevät he kansallisesti osaa ratkaista oman maansa ja osavaltioidensa ongelmia. Miten ko. maan ihmiset selviää ja onko heillä tarpeeksi mahdollisuuksia nousta pystyyn?

Kieltämättä Dr. Philissä ja Oprahissa harmittaa se kun naiset puhuu läskeistään ja ulkonäöstään, mutta annettakoon se anteeksi, tällä kertaa.

Pakko katsella sitä, sen takia, että eletään tässä ajassa ja tilassa.

Minusta olisi kuitenkin kiinnostavampaa ja eri asia, jos puhuttaisiin kehosta sen itsensä takia,

että jos pääasia olisi hyvä kunto ja sitä kautta parempi olo, mutta puhe tulee monesti sen läskimakkaran kautta.

Miehet on opetettu (se ei siis ole luontaista) arvioimaan naista visuaalisuuden perusteella.