Joka vuosi on jotain mitä miettiin enemmän kuin jotain toista asiaa. Periaatteessa asiat kääriytyvät oikeastaan aika perusasioiden ympärille tai ainakin niistä jollain tavalla johdannaisesti. 

Puhuin jossain välissä siitä että kun menettää tai menaa menettää taiteilijana intohimonsa ja siitä että siitä voi todellakin olla kiitollinen ja se on varjelemisen arvoinen asia kaikella tavalla. o.. okei..varjeltu on ja varjellaan..nyt tuntuu sille että iso osa häiriötekijöistä on tavallaan poistettu tekemisen tieltä vai onkohan sittenkään?

Nimittäin viime aikoina mieltäni on askarruttanut muutama kysymys ja ne kiteytyvät intuition ympärille. Jotenkin olen tehnyt itselleni selväksi sen että pelko kahlitsee intuitiota ja minulle ainakin sen karistaminen on ollut iso työ...enkä todellakaan halua sitä takaisin. Nimittäin sitä pelkoa.  

Mutta sitten siitä onkin seurannut se että nyt mietin että miten ihmeessä erotan toisistaan halun ja intuition? Halu kun on niin pirun miellyttävä tunne ja varsinkin jos haluaan noudattaa. Olen kyllä sitä mieltä että maalauksella ei ole oikeastaan mitään rajoja..no tietty se että ei ketään vahingoita fyysisesti. Eipä oikeastaan muuta. Tuo on itseasiassa aika itsestään selvää, eikä sekään ole kaikkien raja..mutta henkilökohtaisesti se on oma rajani. Kysymys ei olekkaan nyt siitä..vaan siitä että ponit ovat vissiin karanneet tallista ja vaeltavat laitumilla ihan holtittomasti nuuskien kaikenmaailman kakkaroita. Nii tässä se kysymys onkin.

Ovatko karanneet  vaiko eivätkö ole???

Minulla on aina ollut outo tapa "sortua" joskus inhomiini asioihin. En tiedä mistä se  johtuu. Näin vain on. Minulla on myöskin ollut aina tapana etsiä. Nyt se etsiminen on muuttunut jotenkin ihan ponit karkaa tallista tyyppiseksi. Jotenkin on sellainen olo että muotoa maalauksessa ei todellakaan tarvitse etsiä eikä tarvitse kieltää mitään..vaan antaa vaan palaa...ihan sama..hyvässä ja jopa hieman uhmakkaassa mielessä sanottuna..

NO..siinäpä se ongelma onkin. Vai onko? Pitäisikö tässä nyt jotenkin vähän hillitä itseään??????Onko tämä nyt ihan turha ääni korvissa vaiko eikö ole? Uhma nousee päälle..ja perk..ele ottaa vallan..minähän en periksi anna. Kuulamörssäri tuntuu ihan hyvälle ajatukselle maalauksessa..

Sisältö tuntuu  jotenkin vain kuljettavan itseään eikä missään päässä soita mikään hälyytyskello että nyt pitäisi lopettaa ja vähän rauhoittua. Ei..ei ei.. Pitäisikö niiden kellojen soittaa? vai olenko vain tottunut siihen, että aina joku kello soittaa..kun pitää etsiä ja etsiä. Mutta piruvieköön kaikkihan löytyy ihan siitä vierestä justiinsa silloin kun sitä tarvitsee...siis ei kiirettä eikä hätää tai paniikkia. 

Minusta on ihan eriasia tehdä liika valmista ja liian pitkälle vietyä kuin mennä liian pitkälle tietämättä mitä tekee ja samalla jotenkin sulattamalla sen mitä tekee ..mut kun ponit on karannu tallista..enkä enää erota mitkä on kaviota ja onko se edes kavio vai sorkka kuten sika eläimillä??..ilman ongelmia..pitäsikö niitä kuitenkin olla?

Jessus sentään..no siis ongelmat, jos niitä siis on..:

1. Miten ihmeessä se tuntuu sille että maalauksessa voivat olla ihan toisilleen "kaksi ääripäätä"ja sulassa sovussa..vaikka ensin näytti oudolle? no ei näytä enään ja siksi ponit karkasivatkin tallista. Juu u ..siis ääripäät yhdessä.

2. Jotain vain tuli tauluun ja se vaikutti ensin kiinnostavalle mutta sitten yhtäkkiä inhosinkin sitä no en sentään vihannut ..se oli kiinnostavaa mutta en TYKÄNNYT siitä. okei ponit karkasivat talista vielä pahemmin...Halu astui peliin.

3. Entäs jos ponit ovatkin karanneet ihan kokonaan tallista?? vai onko tämä pelkoa ja siis este intuitiolle.(?)

 4. Miksi minä joka olen aina sanonut että ei pidä tehdä mitään helpolla yhtäkkiä haluankin tehdä silleen kun tuntuu a)hyvälle ja a) itselleni helpolle. Ensin se ...kuitenkin kaikki se näytti oudolle? mutta ei näytä enään...

 

No miksi ihmeessä kirjoitan tälläistä tänne?? no kirjoitanpahan vain ..josko jollain olisi jotain sanottavaa halun ja intuition yhdistelmästä..jään pohtimaan asiaa jahka pääsen siinä vähän pitemälle niin kirjoitan sitten jotain mistä voisi saada jotain tolkkuakin :)..juu..u.