HEI KAIKKI RAKKAAT LUKIJAT.

 

MUISTATTEHAN ETTÄ VAIN MINULLA ON KÄYTTÖ SEKÄ TEKIJÄNOIKEUDET KUVIINI (sekä kaikeen muuhun matskuunkin) JA VAIKKA VOITKIN LADATA SEKÄ KATSELLA KUVIANI NETISSÄ ihan rauhassa sekä ihan luvan kanssa tarkoituksella NIIN OLE YSTÄVÄLLINEN ÄLÄKÄ LINKITÄ KUVIANI JOHONKIN OMAAN TARKOITUKSESI ILMAN ETTÄ OLET OTTANUT MINUUN YHTEYTTÄ JA KYSYNYT LUPAANI. Sillä minulla saattaa olla asiaan jotain sanomista. :)..välttämättä ei ole mutta nyt esim. on tässä tapauksessa.

EN  PIDÄ SIITÄ ETTÄ RAUHAN ENTISET JOTKUT.. ON LINKITTÄNYT KUVANI OMAAN BLOGIINSA ILMAN LUPAANI..SILLÄ MINÄ EN HALUA OLLA !!!!!!!MISSÄÄN tekemisissä: en MAINOSTAVASSA enkä missään mussakaan TARKOITUKSESSA JOS JA KUN PUHUTAAN MISTÄÄN MIKÄ LIITTYY SAIMAA GARDENSIIN.TAI RAUHAN NYKYISEEN TILAAN.JA KOEN ETTÄ LINKITETYT KUVANI KO. SIVUILLA OVAT KO. YRITYKSELLE MAINOSTA. ja vähintään esiinnyn siinä rintarinnan tämän mielestäni moraalisesti  kyseenalaisen firman kanssa. 

Tämä huomautus tulee siksi, että  KUVANI ESIINTYVÄT KO. YRITYKSEN KANSSA SAMALLA SIVULLA. En siis missään tapauksessa kannata millään muotoa ko. yrityksen toimintatapoja ja en halua esiintyä sen firman kanssa rintarinnan, vaikka linkittäjän tarkoitus ei ole ollut lienee paha niin en silti pidä siitä.

SAIMAA GARDENS TOIMI MIELESTÄNI EPÄASIALLISESTI JA MORAALITTOMASTI KUN PAKOTTI TAITEILIJAT toiminnallaan POIS RAUHASTA TYÖHUONEILTAAN SEN SIJAAN ETTÄ EDES YRTTI ESIM. TARJOILLA VAIKKAPA YHTEISTYÖ MAHDOLLISUUKSIA TAI VAIHTOEHTOJA TAITEELLISEN TOIMINNAN JATKUMISELLE RAUHASSA.

 

Ps. Ymmärrän että linkittäjä ei ilmeisesti ole halunnut mitenkään mitään mielipahaa koska linkki oli linkitetty ihan omalla nimelläni..mutta..kuten jo sanoin en halua esiintyä ko.moraalisesti arveluttavan firman kanssa rintarinnan. En siis pidä SIITÄ asiasta ollenkaan. Oma reaktioni tähän asiaan on siksi niin rankka että edesmennyt toiminta taiteilijoita kohtaan oli kertakaikkiaan sitä, että se ansaitsee tämän reaktion vuosienkin päästä.

 

Ystävällisesti toivoo.

Tiina Marjeta