En ole viimeaikoin jaksanut paneutua kirjoittelemaan oikeastaan mitään ja jotta ilmaisen olevani olemassa täällä blogistaniassa nii "kirjoitan" tällä tavalla, että lainaan muita.

Olen mielissäni, että muut jaksavat kirjoittaa mielipiteitä ja ottaa kantaa. Mediakriittisyys ym. kriittisyys on aina paikallaan tässä henkilöitymiseen ja viihteellistymiseen kallistumaan päin olevassa yhteiskunnassa ja itseasiassa olen seuraavan linkin omistajan kanssa täysin sama mieltä siitä, että mediaa ja politiikka voi arvioida siten, että ne  kulkevat käsikädessä juuri vaikkapa sen ns. "salaliittoteorian" mukaisena, jos siis todellakin hieman yksinkertaisetaan ja viihteellistetään tätäkin asiaa käyttämällä em. "salaliittoteoria"-sanaa tästäkin asiasta puhuttaessa. 

On aikamoisen lyhytnäköinen väite yrittää jopa vaientaa vastapuhujan/keskustelijan puheet sanomalla niiden kannattavan vaikkapa tuota "salaliittoteoriaa". Se väite on huomattavan pinnallinen ja saattaa pahimmillaan estää asioista puhumisen, mutta luulenpa, että ko.

Tuomioja on sen verran kokenut kehäkettu ettei se ainakaan häneen uppoa sellaisenaan. Ikävää vain, että asioista yleensäkkään halutaan puhu siihen sävyyn, että niistä halutaan tehdä em. kaltaisesti kohukamaa eli minusta sana "salaliittoteoria" pitää sisällää "kohukaman" ainekset.

Se on ikävää sekä hyvin surullistakin, sillä siinä teossa piilee sananvapauden vihollinen viihteellistymisen muodossa.

Tuosta itse salaliittiteoriasta ja sen tai niiden synnystä sekä sen sanan inflaatiosta,  aiemman mediamuodikkuutensa takia, voisi puhua enemmänkin mutta jätetään se nyt huomiotta tässä vaiheessa.

Mutta siis...

 Tässä rakkaan sisareni blogiin linkki ...