Itse olen ihan ihka aito feministi ja se ei ole KIROSANA vaikka moni niin luuleekin...siis ei telaketjuja..mutta tässä siis kuitenkin uusi sarja jonka ajattelin kuunnelle..

Ps. hieman kommenttia tähän linkkiin joka on yllä. On totta, että mies tutkimusta ei edes ole olemassa. Itse yritin nimittäin taannoin etsiä sellaista kirjallisuutta jossa olisi ollut miestutkimusta samalla tavalla kuin on naistutkimustakinolemassa. Siä ei yksinkertaisesti ole olemassa, jos siksi ei lasketa jotain lyömätöntä linjaa..(hrrr..heh,heeh..tämä on minun sairasta huumoriani.)

Mutta siis miksi kirjoitan siitä johtuu aivan siitä, että kun jotkut miehet penäävät tämän miestutkimuksen perään ja ovat halukkaita tulemaan naisten kokouksiin mukaan..naiset eivät ota miehiä sinne.. ja jos ottavat niin kuulemma suhtautuvat vihamielisesti..tuohon en kyllä itse usko..mutta näin olen kuullut väitetävän..itselläni on nimittäin päinvastaiset kokemukset ts. jos naisasioista yrittää puhua mies-seurassa niin siinä joutuu hyvin äkkiä kiivaseen "tappeluun" vaikka tarkoitusperät olisivat kuinka hyvät ja todella oikeasti tarkoitukset molempia sukupuolia hyödyttävään tasa-arvoon..senpä takia en enää edes jaksa näistä asioista väitellä vaan elän vain sillä tavalla jonka näen oikeaksi.

Elämä on lopulta aika hieno seikkailu kaikesta huolimatta.
 
ps. itse olen sitä mieltä, että olisi todella
mielenkiintoista tutstua ns. miestutkimukseen ja
miehiä ei tarvita naisten kokouksissa sillä miehillä
on ihan omat kerhonsa keskustella asioistaan.

En väitä tällä tavalla, että miehillä ei olisi ongelmia..vaan oikeastaan päinvastoin..tässä vaiheessa ei ole kuitenkaan (vielä ainakaan) löytynyt hedemällistä reittiä keskustella asioista kiihkottomasti...totuus on että naisten asemassa on huomattavan paljon parannettava yhteiskunnasssa.

 

Siitä vaan joku reipas, fiksu ja filmaattinen mies tekemään miestutkimusta..odotan innolla.