Angela on ranskaksi puhuttu elokuva, jossa käsitellään "pelastusta" ja "pelastettavaksi" tulemista..hyvän ja pahan ristiriitaa, ihmisen ihmiselle peilinä toimimista, kasvua tms. tematiikkoja.

Aihe oli oikeastaan tämän päivän elokuvista tuttukin ja jos olet tutustunut vähänkin ihmisen psykologiaan löydät elokuvasta juuri niitä käsitteitä, joita arveletkin löytäväsi.

Sinällään siinä ei ole oikeastaan mitään uutta, mutta elokuvan tekee katsomisen arvoiseksi tietynlainen huumori jota se sisältää. Elokuvan tietyt hieman sanotaan nyt vaikka, että banaalit tai kliseiset ainekset olivat kerrankin käytetty sillä tavalla etteivät ne häirinneet, jopa kohtaus jossa mies rimpuilee kirjaimellisesti enkelissä kiinni oli oikeastaan enemmänkin ajatuksia herättävä kuin huvittava/angstinen kohtaus.  Näyttelijä valinnat olivat mielestäni osuvat ja rakkauden tematiikka onnistunut, jos katsoo sitä itsetutkiskelun kannalta. Mustavalkoisuus oli oivallinen ratkaisu tälle elokuvalle ja tuntui hyvälle ettei tässä elokuvassa ollut niitä värejä. Se antoi mieletäni sisällölle enemmän painoarvoa.

Kannattaa katsoa. Ihan ok. ++ elokuva