Ganes

Hurriganesista tehty elokuva.

Elokuva valotti, ainakin minulle, joka en tiedä ko. bändin taustoja, itse Remu Aaltosen taustoja.

Se sinänsä oli puolittain kiinnostava asia, mutta muuten elokuva oli rehellisesti sanottuna huono. Romaanikulttuuirsta ja sen vaikutuksista Rokkariin olisi voinut saada paljon mehukkaamman ja kiinnostavamman elokuvan, jos sitä olisi esim. käsitelty perusteellisesti esim. romaanikulttuurin kautta, joka sinänsä on kiinnostava aihe ja varmastikkin tavallisille suomalaisille hieman tuntemattomampikin aihepiiri.

Elokuvassa oli yksi yritys tehdä jotain uutta ja se oli suomenkielinen tekstitys. Remun epäselvä puhe oli tekstitetty suomenkielellä. Se oli ihan aiheellista...HEHEHHHHHEEE..huh, huh, kun naurattaa....mutta ei ITSE elokuvan kannalta katsottuna..muuten elokuva jäi valjuksi rocklegendojen pintapuoliseksi tarkasteluksi.

Ehkäpä se oli tarkoituskin, mutta silti..? En ymmärrä miksi kaikki oli pitänyt tekstittää.

Tuli jopa sellainen olo, että katsojaa aliarvioidaan kun kaikki yskäisytkin oli tekstitetty. No, se siitä, mutta sellainen kuva minulle syntyi ja en nyt ala arvailemaan kovin kummoisesti tämän "hienon" yksityiskohdan syvällisempiä merkityksiä, vaikka ne lieneet ovat voineet olla jotain sellaista kuin kahden eri kulttuurin kohtaaminen yhteiskunnassa:ymmärräys ja ymmmärtämättömyys tms. Jos niin oli se kyllä jäi hämärän peittoon luultavamminkin sellaiselta ihmiseltä joka ei tekstitystä sen kummemmin ajattele. SE VAIN ÄRSYTTI loppujenlopuksi. Elokuvassa oli arvatenki hyvää musiikkia. Se ei kuitenkaan riittänyt pelastamaan sitä valjua tunnelmaa joka elokuvasta jäi kitalakeen kiinni. 

Luulenpa että Remun &co. elämästä olisi saanut kattavammankin ja syvällisenki elokuvan.

Toisaalta voi olla, että itse Remu olikin halunnut elokuvasta keveän. Hänhän sanoi lopussa ihan itse, että "tämänähän on hupia tms" tai jotain sen kaltaista.

Siinä mielessä se pitää paikkaansa..mutta kevyttäkin kenttähuumoria ja draamaa voi tehdä tosissaan ja elokuva ei ollut mielestäni tosissaan tehty.

Em. on tietenkin pelkkää arvelua ja en oikeasti tietenkään tiedä miten paljon itse legedalla on ollut elokuvan teossa osaa. 

Elokuvaa ei kannata katsoa, jos minulta kysytään.